Brain-based Assessment Platform

Wat maakt jou intelligent? Dát is waar het hier om draait. De NeurOlympics test games dagen jouw brein uit. Dat gamen levert veel data op. Zo stellen we vast waar jij goed in bent: de cruciale bouwstenen voor jouw prestaties.

Meten van toekomstpotentieel doe je zo

Contact

De NeurOlympics games: zo werkt het

Speel de assessment games

Het meten van relevante breinfuncties, dat is waar het om gaat bij de NeurOlympics. De Neurolympics zijn ontwikkeld door toegewijde neurowetenschappers en professionele game-ontwikkelaars in overeenstemming met de normen van Olympische sportdeskundigen en toonaangevende bedrijven wereldwijd. 100% remote, eerlijk, transparant en beschikbaar voor jou.

✓ Gebaseerd op neurowetenschappelijke taken
✓ 4 Assessment games
✓ Adaptieve niveau’s
✓ Science & expert based
✓ 6 Jaar research
✓ Desktop, laptop & tablet
✓ Browser-friendly
✓ 45 minuten

Verzamel de relevante data

Tijdens het gamen verzamelen we ruim 1100 datapunten. Een zeer rijke bron van prestatie-informatie, voortkomend uit het menselijk brein. De data-set onthult een uniek breinprofiel van de gamer. Elke (werk)activiteit, sport en/of niveau stelt specifieke eisen aan het brein. Zo ga je zien wat bij jou past.

✓ 53 cognitieve factoren
✓ Relevante brein-skills, zoals:
– Snelheid van informatieverwerking
– Reactiesnelheid
– Overzicht
– Accuratesse
– Anticipatievermogen
– Mentale flexibiliteit
– Aandachtsvaardigheden
– Stressbestendigheid
… en meer!

Bekijk en vergelijk scores

Vind de spelers met het topvoetbal-brein. Of die data-analist, trader, management trainee van de toekomst. Meer valide selectiebeslissingen, minder gedoe. Bespaar tijd, reduceer bias, breng meer duurzame matches tot stand en maak betere talent-beslissingen met behulp van het NeurOlympics-platform. In alle takken van sport (en niet-sport). Plan vandaag nog een demo.

✓ Objectieve data
✓ 100% remote
✓ Online dashboard
✓ Bias-arm, data-driven & science-based