Investeer in de
grootste talenten

Voetballers, hockeyers, volleyballers & tennissers uitkomend op het hoogste niveau zijn onder meer spel-intelligenter dan hun minder presterende collega’s. BrainsFirst is er na 6 jaar wetenschappelijk brein-onderzoek in geslaagd om de magie van spelintelligentie te vertalen naar een bruikbare test-tool, in te zetten voor talentherkenning. Meer terechte toelatingen en afwijzingen in je Academie?

Verrijk jouw expertise met onze data
Lees ons verhaal

Nieuws & webinars

Naar overzicht

Game

Quisque suscipit ipsum est, eu venenatis leo ornare eget. Ut porta facilisis elementum. Sed condimentum sed massa quis ullamcorper. Donec at scelerisque neque.

Inzicht

Aliquam faucibus, odio nec commodo aliquam, neque felis placerat dui, a porta ante lectus dapibus est. Aliquam a bibendum mi, sed condimentum est. Mauris arcu odio, vestibulum quis dapibus sit amet, finibus id turpis.

Selecteer

Quisque suscipit ipsum est, eu venenatis leo ornare eget. Ut porta facilisis elementum. Sed condimentum sed massa quis ullamcorper. Donec at scelerisque neque.

Profiteer

Aliquam faucibus, odio nec commodo aliquam, neque felis placerat dui, a porta ante lectus dapibus est. Aliquam a bibendum mi, sed condimentum est. Mauris arcu odio, vestibulum quis dapibus sit amet, finibus id turpis.

what clients have to say

Curabitur vitae nunc sed velit dignissim sodales. Sit amet nulla facilisi morbi tempus iaculis urna id.

Learn more
Sander Roege – KNVB Manager Performance & Development


“De mens is een uniek, veelzijdig en complex wezen dat tot grootse prestaties in staat is. BrainsFirst helpt inzichtelijk te krijgen hoe een speler van nature denkt, kiest en beslist. Dit helpt om het talent en haar/zijn ontwikkeling nog beter op de juiste waarde in te schatten.”

Stephanie van Heusden – ABN Amro Talent Acquisition Specialist


“Pre-selectie van kandidaten is tijdrovend. Bovendien vereist het alle aandacht om je onbewuste vooroordelen weg te filteren. Met BrainsFirst ging dit razendsnel én leverde het verrassende talenten op die we op basis van cv niet snel hadden gekozen.”

Jurrit Sanders – PSV Sports Scientist


“Talent kent veel diverse factoren. De kunst is om al deze factoren op juiste waarde in te schatten. De data van BrainsFirst biedt ons weer een extra puzzelstukje om de complete talentpuzzel uiteindelijk te leggen.”

Tom Schuurmans – Deloitte Director Cyber Risk Services


“Een aantal medewerkers is van rol veranderd. Er was bijvoorbeeld een ethische hacker die volgens zijn breinprofiel meer tot het defensieve beveiligingstype behoorde. En het leuke was: die persoon had zelf ook al langer het gevoel dat hij niet helemaal goed op zijn plek zat. Nu hij geswitcht is, functioneert hij beter.”

Paul Brandenburg – AZ Hoofd Jeugdopleiding


“BrainsFirst brengt de cognitieve capaciteiten op voetbalgebied in kaart. Daardoor kunnen wij ons huiswerk aan de poort nog beter doen, omdat we bij binnenkomst van nieuwe spelers weten welke potentie zij hebben. Ook de al aanwezige talenten kunnen we dankzij deze informatie nog beter een opleiding op maat bieden.”

Lennart Ruigrok – Booming Partner & E-commerce Specialist


“Juist in online marketing is het lastig om op vooropleiding te selecteren. Met BrainsFirst krijg je inzicht in wie de talenten echt zijn in plaats van dat op papier enkel lijken.”

Arne Hendriks – NeVoBo Embedded Scientist


“Data helpt om subjectiviteit uit beslissingen te filteren. Ook de data van BrainsFirst is waardevol om zo het talentherkenningsproces objectiever en daarmee beter te maken.”

Brains First in de praktijk

Bekijk alle cases
AZ Alkmaar
AZ Alkmaar talentenherkenning

Hoe BrainsFirst AZ helpt de beschikbare tijd en resources in de meest potentie rijke spelers te investeren

Lees verder
Herken toptalent zoals deze clubs en bedrijven

Keylane

Deloitte

ABN Ambro

McKinsey & Company

Luchtverkeersleiding Nederland

GITP

YGroup

TakeAway

top 3 meest gestelde vragen

Vanaf welke leeftijd kunnen de games gebruikt worden?

De games kunnen worden gebruikt vanaf de leeftijd van 9 jaar. De interpretatie van de scores verschilt alleen wel voor spelers tot-en vanaf 15 jaar

Kunnen wij – als club of vereniging – BrainsFirst gebruiken voor talentontwikkeling?

BrainsFirst is in de eerste plaats een hulpmiddel voor talentidentificatie en helpt je te bepalen of je spelers het breinpotentieel hebben om een topspeler te worden. Wij helpen jullie om te investeren in de (in potentie) beste spelers.

Kan je brein skills verbeteren door te trainen?

Eerder onderzoek heeft aangetoond dat het effect van cognitieve training minimaal is. Je kunt een 6 waarschijnlijk veranderen in een 7, maar nooit in een 8 of hoger.

Cras eu elit congue, placerat dui ut, tincidunt nisl.