Online (pre-) selectie in recruitment

Online (pre-) selectie met beter resultaat

  • Online (pre-)selectie in recruitment
  • 100% remote game-based assessment platform
  • bias-free selecteren van talent
  • ‘Meest waardevolle sollicitatie-experience’ 2021
  • verhoog efficiëntie & effectiviteit in recruitment

Recruitment gaat om het maken van keuzes. Vaak lastige beslissingen die veel van je tijd en aandacht vergen. BrainsFirst biedt jou de keuze om voortaan jouw quality time te steken in de meest kansrijke kandidaten. Hoe? Door op objectieve & onderbouwde wijze jouw talent pools te pre-selecteren. Door een eerste stap van online pre-employment screening in recruitment, sorteer je snel en schaalbaar voor om vervolgens meer tijd te kunnen steken in het selecte gezelschap dat daadwerkelijk van nature een goede match is met jouw vacature(s). Zo geef je primair de groep potentiële nieuwe collega’s de persoonlijke aandacht die ze verdienen.

Online, digitaal & schaalbaar platform

Of je nu remote of hybride werkt, talent op afstand wilt assessen of te maken hebt met grotere kandidaten-groepen die je toch in korte tijd eerlijk en efficiënt wilt beoordelen: onze game based assessments zijn erop gebouwd. Overal ter wereld, op elk gewenst moment van de dag kun je jouw kandidaten toegang geven tot onze NeurOlympics-games. Zo ben je altijd flexibel, zelfs last-minute als de tijd dringt. Koppelen met een ATS? Geen punt, dat hoort erbij.

Fair, future-proof & fact-based selecteren

Elk talent een eerlijke kans en gelijke toegang tot de arbeidsmarkt. Dat willen we allemaal. Met BrainsFirst kan dat ook daadwerkelijk. Door te selecteren op potentie en onderliggende breinvaardigheden, blijf je weg van opleiding, afkomst, leeftijd, geslacht, (gebrek aan) skills of werkervaring. Zo ben je gelijk bezig met de toekomst van je werknemers, nieuwe collega’s en je organisatie. Wist je dat de NeurOlympics tot de meest objectieve en onderbouwde assessment tests ter wereld behoort?

Een waardevolle kandidaat-ervaring voorop

Al in 2013 introduceerden wij onze serious assessment games, die elk talent op waarde schatten.  Daarbij werd als motto bewust gekozen voor ‘most valuable’ in plaats van ‘vooral leuk’. In een in 2021 door Recruitmenttech gepubliceerde survey noteerde BrainsFirst een Top 3- ranking aan de hand van klant-ervaringen. Deze is mede te danken aan de geboden kandidatenervaring. “De assessment games geven vandaag een goede indicatie tussen brein & baan, terwijl de scores tijdens de verdere carriere voor zowel werknemer als werkgever waardevol blijken.”

Kies jij voor een ‘wegwerp-test’ of voor een duurzame preselectie-methode? Neem contact op met Ivar Schot: verhoog vandaag nog de efficiëntie en effectiviteit van je selectieproces.

Kies voor de tool van nu voor
de toppers van morgen.

BrainsFirst is het resultaat van 6 jaar grondig neurowetenschappelijk
onderzoek naar de biologische bouwstenen van human performance.

Ben je nieuwsgierig geworden?
Download dan onze onepager over het matchen van talent voor Scale-ups!