Herken, match & ontwikkel Talent op Brein-niveau

Plan een demo
 • Skill Capaciteit
 • Job Developer
 • Skill Aandacht
 • Job Psycholoog
 • Skill Inhibitie
 • Job Cipier
 • Skill Prestatie
 • Job Manager
 • Skill Capaciteit
 • Job Developer
 • Skill Aandacht
 • Job Psycholoog
 • Skill Inhibitie
 • Job Cipier
 • Skill Prestatie
 • Job Manager
test

Één tool en taal voor de toekomst van talent en teams

Job
Career
Team
Job design

Vind de hersenen die het best bij jouw baan passen. Voorkom biases, vergroot je talenten pool en verbeter de manier waarop je mensen aanneemt. Dit alles in een efficient en schaalbaar proces met Brainsfirst.

Career design

Verhoog je retentie door mensen het juiste cariere pad in te laten slaan. Zie waar mogelijkheden of gaten ontstaan voor het aannemen van nieuwe mensen.

Team design

Zorg voor een meer inclusieve omgeving en verbeter de productiviteit. Maak gebruik van individuele verschillen en laat de verschillende breinen elkaar versterken.

Kies het platform van nu voor de toppers van morgen

Onze brain based assessment games zijn het resultaat van 6 jaar grondig neurowetenschappelijk onderzoek naar de biologische bouwstenen van human performance. Onze missie is om talent management op een duurzame manier te verbeteren met een combinatie van solide brain based assessment games & harde data science. Wij vragen niet, maar meten. Zo stellen we jou – net als organisaties in topsport, bedrijfsleven en in de zorg – in staat om elk talent op juiste waarde te schatten. En in de juiste context te plaatsen. Zodat brein & baan in balans zijn.

Voorspellender

Wat telt is of een talent in juist jouw baan en werkomgeving goed tot z'n recht komt. Onze data uit de brain based assessments toont wat iemand slim maakt en of dit is wat jij nodig hebt.

“Een aantal medewerkers is van rol veranderd. Er was bijvoorbeeld een ethische hacker die volgens zijn breinprofiel meer tot het defensieve beveiligingstype behoorde. En het leuke was: die persoon had zelf ook al langer het gevoel dat hij niet helemaal goed op zijn plek zat. Nu hij geswitcht is, functioneert hij beter.”

Tom Schuurmans

Director Cyber Risk Services - Deloitte

Sneller

Wij leveren op basis van data simpele metrics die jou helpen in no time de juiste shortlist van kandidaten samen te stellen. Dankzij deze metrics is de kans op een match met één van deze kandidaten bovengemiddeld.

Pre-selectie van kandidaten is tijdrovend. Bovendien vereist het alle aandacht om je onbewuste vooroordelen weg te filteren. Met BrainsFirst ging dit razendsnel én leverde het verrassende talenten op die we op basis van cv niet snel hadden gekozen.”

Stephanie van Heusden

Talent Acquisition Specialist - ABN Amro

Inclusiever

Bias-free en objectief, dat is wat je nodig hebt om te selecteren op wat je zoekt in plaats van op wat je al hebt. Zo vergroot je diversiteit én rendement op de werkvloer. Hiermee geef je je bedrijfsimago een boost!

“Data helpt om subjectiviteit uit beslissingen te filteren. Ook de data van BrainsFirst is waardevol om zo het talentherkenningsproces objectiever en daarmee beter te maken.”

Arne Hendriks

Embedded Scientist - NeVoBo

Beter

Onze valide, biologische data laat geen ruimte meer voor ruis, vooroordelen, fake-antwoorden, somscores & grijze gebieden. Doe recht aan ieder talent en verbeter je (pre)-assessment met sprongen.

“Talent kent veel diverse factoren. De kunst is om al deze factoren op juiste waarde in te schatten. De data van BrainsFirst biedt ons weer een extra puzzelstukje om de complete talentpuzzel uiteindelijk te leggen.”

Jurrit Sanders

Sports Scientist - PSV

Echte rapporten, echte games

Op zoek naar nieuw talent kijken werkgevers hoe geschikt iemand is voor de functie en het bedrijf. Het inzetten van gaming technologie helpt werkgevers om op een betrouwbare, innovatieve, schaalbare en vooral biasvrije manier beslissingen te nemen tijdens hun aanwervingsprocedures.

Ontdek onze oplossingen

Voor organisaties

Ontdek onze game based assessments

Ontdek assessments
Voor HR-Professionals

Talent screening & insights

Ontdek HR oplossingen
Voor Sport-Professionals

Talent identificatie

Ontdek sport oplossingen
Voor developers

Snel & simpel te koppelen

Ontdek integraties

Bekend van