NeurOlympics

Sta je op het punt om nieuwe werknemers aan te nemen? Of wil je ontdekken wat jou intelligent maakt? Met de NeurOlympics game based assessment games stel je spelenderwijs vast waar jij of jouw (toekomstige) werknemers goed in zijn. De brain based assessment games zijn:

✓ Dé nummer 1 Online Assessment Test van 2021
✓ 4 Bias-Free Assessment Games
✓ Betrouwbaar, innovatief & schaalbaar
✓ Science & Expert Based

Neem contact met ons op voor meer informatie of download onze onepager over het matchen van talent en kandidaten met game based assessments.

Hoe werken de assessment games?

Het meten van relevante breinfuncties, dat is waar het om gaat bij de NeurOlympics. De Neurolympics zijn ontwikkeld door toegewijde neurowetenschappers en professionele game-ontwikkelaars in overeenstemming met de normen van Olympische sportdeskundigen en toonaangevende bedrijven wereldwijd. 100% remote, eerlijk, transparant en beschikbaar voor jou.

✓ Gebaseerd op neurowetenschappelijke taken
✓ 4 Assessment games
✓ Adaptieve niveau’s
✓ Science & expert based
✓ 6 Jaar research
✓ Desktop, laptop & tablet
✓ Browser-friendly
✓ 45 minuten

Verzamel de relevante data

Tijdens het gamen verzamelen we ruim 1500 datapunten. Een zeer rijke bron van prestatie-informatie, voortkomend uit het menselijk brein. De data-set onthult een uniek breinprofiel van de gamer. Elke (werk)activiteit, sport en/of niveau stelt specifieke eisen aan het brein. Zo ga je zien wat bij jou past.

  • 53 cognitieve factoren
  • Relevante brein-skills, zoals:

✓ Snelheid van informatieverwerking
✓ Reactiesnelheid
✓ Overzicht
✓ Accuratesse

✓ Anticipatievermogen
✓ Mentale flexibiliteit
✓ Aandachtsvaardigheden
✓ Stressbestendigheid
✓ En meer!

Bekijk en vergelijk scores

Vind de spelers met het topvoetbal-brein. Of die data-analist, trader, recruiter of management trainee van de toekomst. Meer valide selectiebeslissingen, minder gedoe. Bespaar tijd, reduceer bias, breng meer duurzame matches tot stand en maak betere talent-beslissingen met behulp van het NeurOlympics-platform. In alle takken van sport (en niet-sport). Plan vandaag nog een demo.

✓ Objectieve data
✓ 100% remote
✓ Online dashboard
✓ Bias-arm, data-driven & science-based

Sneak Preview

Ben je benieuwd hoe de NeurOlympics brain based assessment games eruitzien in de praktijk? Bekijk dan onze sneak preview video!