BLOG

Het overwoekerde brein in de kantoortuin

Published on mei 1, 2018

Het kantoortuin-brein: onverstoorbaar, flexibel en lang niet voor iedereen weggelegd.

Read More

Aandacht A.U.B!

Published on april 11, 2018

Heb ik je aandacht? Geweldig! Dan zal ik je iets vertellen over aandacht en hoe het meten van het aandachtsvermogen inzicht kan geven in iemands prestaties op de werkvloer.

Read More

Een werkgeheugenheld op sokken

Published on maart 29, 2018

Ben je ooit van de ene kamer in de andere gelopen, maar gelijk vergeten wat je daar nou eigenlijk zocht? En je het ineens weer wist toen je terug ging naar de vorige kamer? Lees hier meer over het werkgeheugen.

Read More

Blinde audities in HR

Published on maart 28, 2018

Een artikel over blind werven en de voordelen daarvan. Vrij van geslacht, achtergrond, werkervaring. Zodat je de mensen selecteert die het brein hebben dat het beste bij de functie past.

Read More

Agile organisaties worden mainstream

Published on maart 26, 2018

Deze blog van Deloitte beschrijft dat er een transitie plaatsvindt van hierarchisch naar agile werken. Teamprestatie is belangrijker dan individuele prestatie. Een goed team bestaat uit leden waarvan de competenties elkaar optimaal aanvullen. 

Read More

Articificial intelligence tools in opkomst

Published on maart 16, 2018

Recruitment trends omtrent state-of-the-art techniques samen. Meer dan 70% van Talent Tech bedrijven gebruiken kunstmatige intelligentie. Ook voor biologische cognitieve voorspellers werkt dit.

Read More